HANDELSBETINGELSER - for engroskunder

Ordre: Førstegangskunder

Danske kunder skal som hovedregel ved førstegangsbestilling betale forud, efterfølgende pr. faktura. Udenlandske kunder skal som hovedregel betale forud. Anden betalingsmetode kan aftales med salgsafdelingen. Minimumsordre er € 300,00.

Priser:

Ændringer i bearbejdningsomkostninger eller kurssvingninger giver os ret til uden forbehold at ændre priser. Alle priser er inkl. afgift og ekskl. moms.

Forbehold i relation til Covid-19
Grundet Covid-19 tager vi særskilt forbehold for forsinkelser, evt. ikke leverbare varer, valutakurs udsving og priser på fragt og råvarer. 

Salgs og leverings betingelser: 

Leveringsbetingelser er Ex. Works/betaling Netto 14 dage.

Levering vil altid foregå for modtagerens regning og risiko. Ønsker modtageren en forsikring på varerne,  skal dette oplyses ved ordreafgivelse. Vi vil herefter oplyse beløbet for dette, da beløbet vil afhænge af mængden af godset.  

Global stigning i el, olie og gaspriser, samt stigende omkostninger til fragt og logistik, kombineret med Force Majeure ifm. med de uforudsete begivenheder i verden, gør at omkostningsniveauet i øjeblikket eksploderer uden forudgående varsel. Vi ser os derfor desværre nødsaget til at tillægge et midlertidigt olie- og energitillæg på 20% af fragtprisen. 

Delleveringer kan forekomme. Leverede varer forbliver vores ejendom indtil fuld betaling har fundet sted. 

Det Gamle Apotek påtager sig intet ansvar eller erstatningspligt ved forsinkelser pga. vejrforhold, strejke, interne problemer hos pakkedistributøren eller tredje parts-logistik. 

Vi er BSCI leverandør. 

Reklamationer skal foretages senest 8 dage efter modtagelsen af varer til support@dga-engros.dk. Venligst fremsend billeder af de beskadigede varer samt oplys i din mail varenr. samt antal. Efter modtagelsen af mailen og billederne, vil vi oplyse om disse skal returneres. Ved evt. returnering, vil du blive oplyst et returneringsnr. Varerne pakkes i en kasse og sendes retur til os, hvorpå Firma adresse påføres samt returnerings nr. Efter modtagelse og kontrol vil der blive lavet en kreditnota og denne kan fratrækkes fakturaen. Såfremt du skulle være utilfreds med vores håndtering af din reklamation og føler behov for at tage sagen videre, henviser vi til ODR (Online Dispute Resolution). EU-online forum (ODR)

Fragt i Norge  

Ved ordrer under NOK 3.000,00 vil der blive pålagt NOK 300,00 for håndtering. 
Ved ordrer under 15.000,00 vil der blive pålagt 16% fragtomkostninger af fakturabeløbet.
Ved ordrer over 15.000,00 vil der blive pålagt 14% fragtomkostninger af fakturabeløbet.
Ved ordrer til kunder i følgende postnr. 67-69 + 78-99 (Nord Norge) vil der blive pålagt 19% fragtomkostninger af fakturabeløbet.
Alle priser er inkl. afgifter og ekskl. moms.


Betaling 

Ved forkert eller manglende betaling vil der blive pålagt 2% renter pr. overskreden måned.


Andre betingelser 

Der tages forbehold for uforudsete ting, såsom force majeure. Dette frigør for tidligere fremsatte leveringstidspunkter. 

Dansk lovgivning er til enhver tid gældende i handlen med udenlandske kunder. 

Vi tager forbehold for pris-, tryk-, taste fejl på hjemmesiden, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, eller udsolgte varer. 

Vi gør os meget umage med, at vise varerne så virkelighedstro som muligt, og at alle relevante detaljer er vist på billederne og beskrevet i teksten til varen. Dog vises farver forskelligt fra skærm til skærm, samt opfatter vi billeder forskelligt. Derfor kan vi ikke garantere, at din vare har lige præcis den farvenuance, som vises på din skærm.


Produktansvar 

Ved tvivl gælder de til enhver tid gældende regler inden for dansk lovgivning. I den udstrækning, at der ikke er aftalt andet, er sælger ikke ansvarlig for driftstab, tab af fortjeneste eller indirekte tab.


Returadresse

Det Gamle Apotek A/S
Hydrovej 5, 6270 Tønder 
Danmark