Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende for alle købsaftaler foretaget på:

www.det-gamle-apotek.dk


Generelle oplysninger

Det Gamle Apotek A/S

Hydrovej 5

6270 Tønder

CVR nr.: 36706333

Telefon: 74 72 19 66

Email: support@det-gamle-apotek.dk

 

Priser
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Betaling

Det Gamle Apotek A/S modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, PayPal, MobilePay og ApplePay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Det Gamle Apotek A/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er sikker.


Levering

Vi sender til hele Danmark samt EU. Din pakke vil blive leveret med GLS.
I særlige tilfælde forholder vi os retten til at bruge alternative leveringsmetoder. I så fald, giver vi besked herom.

Levering med GLS sker enten via Private Delivery til kundens adresse eller til kundens udvalgte Pakkeshop (et valg kunden foretager ved bestillingen på webshoppen). Ved valg af pakkeshop, vil pakken ligge klar til afhentning i op til 10 dage. Kunden vil blive adviseret via SMS eller e-mail af GLS, når pakken ligger klar til afhentning. Det er dit eget ansvar at få afhentet pakken rettidigt. Skal pakken gensendes pga. manglende afhentning, opkræves der igen betaling for leveringsomkostninger.

Det Gamle Apotek er ikke ansvarlig, hvis pakken bliver flyttet til et andet udleveringssted i fald der ikke er plads på det valgte udleveringssted. Kunden vil få besked herom fra GLS. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice på: support@det-gamle-apotek.dk

 

Leveringstid

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage (ved lagervarer), men vi tilstræber at sende varerne hurtigst muligt efter bestilling. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked om dette.

Det Gamle Apotek A/S påtager sig intet ansvar eller erstatningspligt ved forsinkelser pga. vejrforhold, strejke, interne problemer hos pakkedistributøren eller tredjeparts-logistik.

Hvis en vare er udsolgt og derfor i restordre, vil du modtage en mail med besked om forventet levering. I den forbindelse beder vi dig svare på, hvorvidt du ønsker at vente på ordren eller at annullere den.

Vi leverer som udgangspunkt ikke til kunder uden for EU.

 

Leveringsomkostninger

Leveringspriser til Danmark gælder som følger:

Levering til GLS pakkeshop:

Ordreværdi under 399 kr: 49 kr.

Ordreværdi over 399 kr: fri fragt

Levering til privatadresse med GLS:

Ordreværdi under 399kr: 69 kr.

Ordreværdi over 399 kr: 29 kr.

Ved levering til udlandet leveres der til udlandstakster, som oplyses under 'Leveringsmetode', når man går til betaling. Ved nogle lande kan der forekomme ekstra udgifter til fragt, hvis ordren/produkterne vejer over 2 kg eller har ekstraordinære dimensioner. I disse særlige tilfælde kontakter vi kunden før afsendelsen af ordren.

 

Retur- og fortrydelsesret

Varer købt på webshoppen kan udelukkende returneres til webshoppen og kan ikke returneres eller ombyttes i vores fysiske butikker.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Besked om fortrydelse skal gives pr. mail på support@det-gamle-apotek.dk.
Fortrydelse af køb kan kun ske ved, at du udtrykkelig giver os besked herom. En uafhentet pakke kan derfor alene ikke betragtes som fortrydelse af købet. Er der ikke givet besked omkring en uafhentet pakke, kontakter vi dig for afklaring. Er købet fortrudt vil beløbet for returfragt blive fratrukket købsbeløbet inden denne refunderes til køber.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv ligesom valg af transportør er dit eget. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal udfylde denne returseddel og vedlægge i pakken.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, at vi har modtaget den retur. Vi anbefaler, at du anskaffer dig en kvittering på din returforsendelse. Dette er dit bevis, hvis pakken forsvinder.

Ved returnering skal pakken sendes til:

Det Gamle Apotek A/S

Hydrovej 5

6270 Tønder

Danmark

Vores mail: support@det-gamle-apotek.dk.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Der modtages ikke varer sendt retur til pakkeboks eller pakkeshop.

 

Varens stand ved returnering

Det er op til Det Gamle Apotek A/S at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Gavekort
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du og returnerer dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.
Det Gamle Apotek A/S betaler ikke for returforsendelse.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes din betaling uden unødig forsinkelse og indenfor 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din vare retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet.

 

Afhentning af varer

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente din ordre på vores hovedkontor i Tønder. På denne måde er det muligt at købe en vare online for derefter at afhente varen fysisk på vores hovedkontor i Tønder på adressen:

Det Gamle Apotek A/S

Hydrovej 5

6270 Tønder

Det er ikke muligt at afhente sin ordre i en af vores butikker

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.  Det Gamle Apotek A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamation bedes du sende os en mail på support@det-gamle-apotek.dk med informationer om dit køb, fejl og mangler samt billeder.
Derfra vurderes det videre forløb.

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Det Gamle Apotek A/S. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

For at du kan bestille en ordre på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Oplysninger om dit købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Det Gamle Apotek A/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Læs mere her.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til support@det-gamle-apotek.dk eller ringe på (+45) 74 72 19 66, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning gennem www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse vores mail: support@det-gamle-apotek.dk