Det Gamle Apotek

Vi tilbyder brugskunst engros til højtider og helår

 • Et stort udvalg af sæsonartikler

  Det Gamle Apotek A/S er en af de førende udbydere af sæsonartikler i Norden. Vores sortiment strækker sig fra alt til fødselsdagen, Halloween, påsken og i særdeleshed julepynt til alt omkring julen.

 • Produkter i vores eget design

  Vi elsker at være unikke, hvorfor størstedelen af vores sortiment er i eget design. Hvert år tegner vores designteam hundredevis af nye streger, så vi altid har nye og spændende varer i sortiment.

 • 26874023_miljo01

  Mere end 5000 varer i sortimentet

  En af vores primære målsætninger er at kunne være totalleverandør på julesortimentet. Vi har derfor altid 5000 aktive varenumre, hvor kollektionen er en blanding af gode klassikere og nye designs. 

1 af 3

Julepynt

Hos Det Gamle Apotek tilbyder vi især et stort udvalg af julepynt. Find klassiske julekugler eller finurlige figurkugler. I kan bl.a. også se vores flotte nissedøre og et væld af tilbehør dertil.

Brugskunst engros

Velkommen til Det Gamle Apotek - jeres leverandør af brugskunst året rundt. Hos os kan du udforske vores store udvalg af brugskunst og interiør, som inkluderer alt fra smukke dekorationer til små figurer og praktiske redskaber til køkkenet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde jer et udvalg af varer, som vil imponere og glæde jeres kunder. Bliv forhandler af vores brugskunst i dag og gå på opdagelse i vores univers, så I kan finde de perfekte produkter til jeres sortiment!
Rigtig god fornøjelse.
 
Brugskunst i eget design
Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et godt og originalt produkt, hvorfor størstedelen af vores sortiment er vores eget design. Vi vil gerne være unikke, hvorfor vi har et dygtigt designteam, som hvert år tegner massevis af streger til nye og eksisterende kollektioner. Det giver os mulighed for altid at have spændende produkter i vores sortiment som til hver en tid består af mindst 5000 aktive varenumre. I vil opleve, at vores serier strækker sig over mange varegrupper, så vi kan tilbyde et samlet sortiment til jer og jeres kunder, så hjemmet kan have et gennemgående udtryk. Nogle af vores mest populære serier inkluderer Nordic Pixie samt Dansk Jul, som indeholder alt fra figurer, stel og servietter til gaveindpakning og meget mere. I kan vælge alt fra en kollektion eller mikse produkter fra flere kollektioner, afhængig af hvor meget I ønsker i jeres sortiment. I er altid velkomne til at kontakte os og høre mere om vores serier. Måske I ønsker et overblik over alle produkter eller varegrupper i en bestemt serie?
 
Jeres leverandør af helårsvarer og sæsonartikler
Vi tilbyder et bredt udvalg af brugskunst og interiør til hele året samt højtider. Der er noget magisk ved at pynte op til hver sæson og fejre højtiderne. Det skaber fornyelse i hjemmet og kan bringe minder frem, når man finder en pyntegenstand, som har en helt særlig historie bag sig. Det kan være en vare man har købt sammen med en person man har kær eller en vare som man har modtaget i gave. Det vil vi, med vores produkter, gerne være en del af og bidrage til.
En af vores mest populære varegrupper er vores fine keramikhuse, som fås i mange forskellige designs. Husene tilfører en varme og en hygge til hjemmet, som mange er vilde med, og så kan de bruges både enkeltvis eller sættes sammen ved siden af hinanden. De fine huse til fyrfadslys kan bruges året rundt, men vi har også enkelte huse i vores sortiment som henvender sig primært til juletiden. Julen har en helt særlig betydning for os, da vores rejse startede her. Derfor er vi hos Det Gamle Apotek vilde med jul og alt der har med jul at gøre. En af vores målsætninger er at være totalleverandør på julepynt, og vi har et væld af julekugler og ophæng, fine nisser og figurer og meget andet i vores sortiment. Det tillader jeres kunder at være kreative, når der skal pyntes op til jul. De kan bl.a. slippe fantasien løs med nissedøre og de mange slags tilbehør dertil – et sjovt juletiltag for hele familien. Der er både plads til arbejdsnisser, skovnisser, bagernisser og mange flere. Som inspiration elsker vi at lave nissevideoer og på den måde vise, hvordan nissehjemmene kan sættes op, og hvordan nissen kan drille. Hvert år kommer der nye, sjove drillerier fra nissen, hvilket er et hit hos mange. Skal I være med til at skabe nye hjem til nisserne og sprede juleglæden?
 
Bliv B2B forhandler
Hos Det Gamle Apotek kan I uforpligtende få et login til vores B2B webshop, hvor I kan gå på opdagelse i vores kategorier og udforske vores mange varer. På B2B webshoppen, kan I se hele vores sortiment af helårsvarer, julepynt og andre sæsonvarer såsom påskepynt og Halloween. I vælger selv, om I vil købe til alle højtider, et par enkelte eller udelukkende forhandle helårsvarer eller julevarer. Der er ingen begrænsninger eller forpligtelser ift. køb. Vores sortiment består altid af over 5000 aktive varenumre, så vi er sikre på, at I kan finde noget, som passer ind i jeres univers. Få et login til vores B2B webshop, så I kan se vores mange muligheder og komme i stemning til den næste højtid. I kan få et login til vores B2B side ved at kontakte os på vores mail: support@det-gamle-apotek.dk eller ved at udfylde formularen på siden her. Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunder på vores B2B webshop samt inspirere jer med et væld af flotte produkter. Husk, at I altid er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om produkterne mv. Tak for jeres interesse.