Fri fragt fra 499kr - Har du besøgt vores flotte butikker? Find din nærmeste butik her

Butikker


DET GAMLE APOTEK I TØNDER, KØBENHAVN OG RESTEN AF VERDEN

Den første butik startede i Tønder, og siden har vi åbnet vores anden permanente butik i København. Inden da havde de eventyrlystne i København og omegn haft muligheden for at besøge vores pop up-butikker, som hvert år dukkede op i hovedstaden. Nu har København fået en permanent butik, men vi åbner stadig pop up-butikker i andre danske byer omkring juletid. Du kan altid følge med i, hvor vi åbner pop up-butik, hvis du følger med på vores facebookside eller på Instagram, og så vil du altid kunne finde oversigten over vores pop up-butikker på hjemmesiden.

Vi begrænser os dog ikke kun til de fysiske butikker og til de danske kunder. Fra vores webshop sælger vi også massevis af julepynt, boligtilbehør og gaveartikler, så du ikke behøver rejse land og rige rundt for at opleve den magi, som karakteriserer vores eventyrlige univers, da vi så vidt muligt prøver at bringe det med over i vores digitale verden også. Varerne er de samme, priserne er de samme – den eneste forskel er, at du kan shoppe fra sofaen, fra toget eller der, hvor det lige passer dig allerbedst.

Velkommen til Det Gamle Apotek!

Vores Butikker:

Hvert år kan julemagien opleves i udvalgte byer i Danmark. I løbet af efteråret vil det blive offentliggjort hvilke byer vi åbner i 2021. Vi glæder os meget til igen at sprede julestemning rundt i de danske byer.