Her kan du købe brugskunst engros til din forretning

Det Gamle Apotek tilbyder en bred vifte af smukke og funktionelle brugskunst-produkter til engros. Vi har et stort fokus på sæsonartikler og er en af de førende udbydere af dette i Norden. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker jul og at julepynt dækker en meget stor del af vores sortiment. Derudover har vi et stort udvalg af B2B-varer til fødselsdagen, halloween og påske.

Udover sæsonartikler har vi et godt sortiment af brugskunst til vores engros-kunder. Det dækker både over lys, lysestager, servietter, vaser, puder, kopper, lanterner og meget mere.

Kvaliteten af brugskunst er afgørende for at imødekomme kundernes forventninger. Vi udvælger omhyggeligt produkter fra pålidelige producenter, så pris, holdbarhed og funktionalitet går bedst muligt hånd i hånd. Dette sikrer, at dine kunder vil sætte pris på de produkter, de køber.

Køb julepynt engros

Vi har et kæmpe udvalg af julepynt – alt lige fra småt tilbehør til nissens hjem, fine julekugler i alverdens former og farver til 5 meter høje kunstige juletræer. Det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for vores produktudvalg af julepynt til engros-køb.

Altid opdateret på de nyeste trends

Når du køber brugskunst engros, kan du også drage fordel af at have et konstant opdateret sortiment af produkter. Som engrosleverandører holder vi os opdaterede med de nyeste trends og tendenser inden for brugskunst og introducerer løbende nye og spændende produkter. Dette giver dig mulighed for altid at tilbyde dine kunder det nyeste og mest populære inden for brugskunst.

Derudover giver det dig mulighed for at skabe en unik shoppingoplevelse for dine kunder. Hele vores udvalg er tilgængeligt for dig. Det betyder, at du kan skabe en butik eller et rum, der er en destination i sig selv ved nøje at vælge dine favorit-produkter eller produkter, der skiller sig ud. Dette tiltrækker kunder og øger chancerne for gentagne besøg og positiv omtale.

Brugskunst til restauranter, hoteller mm.

Engros brugskunst er ikke kun for detailvirksomheder. Hvis du driver en restaurant, et hotel eller en anden form for virksomhed, kan du sagtens købe brugskunst engros, hvilket er en fantastisk mulighed for at skabe en stilfuld og indbydende atmosfære for dine gæster. Til alt fra dekorationer til bordindretning og værelsesudstyr kan brugskunst bruges til at skabe den rette stemning.

Besøg vores showroom for at handle brugskunst engros

Som forretning handler du måske en del på messer, men vi har åbnet op for en række fleksible indkøbsmuligheder. Derfor kan du selvfølgelig altid møde os på Formland-messerne og som regel på Christmas World messen. Du har også altid mulighed for at købe din brugskunst engros online. Hvis du ikke allerede har et login til B2B-shoppen, så kan du udfylde ”bliv forhandler”-formularen lige her, hvorefter vi opretter og sender dig et login.

Du er også altid velkommen til at bestille tid i vores Showroom i Tønder. Så kommer du med en af vores sælgere på tur rundt i showroomet igennem de produktgrupper, der giver mening for dig. Vi har flere rum dedikeret til jul, ét rum specifikt til nissedøre, ét til belysning og så har vi varegrupper som keramikhuse, turistvarer, servietter, lys i glas, student, fødselsdag, påske, halloween og interiør. Så kig forbi, hvis du vil se og føle varerne i virkeligheden, hilse på en sælger og have præsenteret udvalget på en overskuelig måde.