0

Hvor mange dage er der til Jul?
Her er din nedtælling til Juleaften 

Nedtælling til d. 24 december, Juleaften

Du spørger måske hvor mange dag er der til jul? Det kan vi svare på, selvom at vi hos Det Gamle Apotek sælger julepynt hele året, så tæller vi dog altid ned til juleaften, da den aften hvor vi kan nyde julepynten og den lækre julmad i familiens skød. Juleaften er den allerhelligste dag hos Det Gamle Apotek, derfor er vores nedtælling til jul og juleeaften altid igang.

Har du husket at købe julepynt til i år? Eller se her.  

Nedtælling til d. 1 december.

Den 1. december er er altid noget specielt, det er tidspunkt hvor kalenderlyset bliver tændt for første gang, det er datoen hvor nedtællingen til jul virkelig starter, dagen før dagen. Hvis du mangler Kalenderlys har vi et stort udvalg, så du kan tælle ned fra den 1. december, til juleaften.

Nedtælling til 1. advent.

Nedtælling til 1. advent 2019, som i år er d. 1 december, kan være meget speciel, da den kan falde tidligt eller sent, faktisk allerede før december kan den første advent falde. Den 1. advent er for nogen skærings datoen for hvornår man må påbegynde julepynteriet i hjemmet, derfor er det også en vigtig dato for Det Gamle Apotek da det er datoen for hvornår alle vores pop-up butikker skal være åbne i hele Danmark. Husk at tjekke vores Advent kategori ud på hjemmesiden, inden d. 1 advent, så du er klar.