0

Pop up-butikker

 

Det Gamle Apotek pop up-butikker 2019

Pop up butik

Lorumipsumvej 21, 6270 Tønder

1.1 2019

Pop up butik

Lorumipsumvej 21, 6270 Tønder

1.1 2019

Pop up butik

Lorumipsumvej 21, 6270 Tønder

1.1 2019

Oplev magien i vores pop up-butikker

Det Gamle Apotek består foruden webshoppen af to permanente, fysiske butikker; en i Tønder og en i København. Det Gamle Apotek i Tønder er det oprindelige hus, der både har lagt navn til foretagendet og silhouette til logoet, mens Det Gamle Apotek i København er af nyere dato, som dog også ligger på en historisk adresse på Vimmelskaftet. 


Noget af det, Det Gamle Apotek er mest kendt for, er julepynt og ikke mindst den atmosfære, vi år efter år skaber, når julepynten for alvor får lov til at blomstre. Derfor har vi også valgt at åbne pop up-butikker forskellige steder i landet, når julen nærmer sig. Det var faktisk sådan, Det Gamle Apotek i København startede. Efter at have været en stor succes, når vi havde pop up-butikker i København, valgte vi at åbne en permanent butik. 


Selvom vores succesfulde København-butik blev til en permanent én af slagsen, betyder det ikke, at vi er stoppet med at have pop up-butikker andre steder også. Man har bl.a. kunnet besøge Det Gamle Apotek pop up-butikker i byer som Aalborg, Esbjerg, Lyngby og Aarhus – og så har vi i mange år været faste midlertidigt bosatte i Tivoli i København. 


At vi har haft pop up-butik i en by det ene år er desværre ikke en garanti for, at vi kommer tilbage året efter, men vil du besøge en af vores Det Gamle Apotek pop up-butikker, kan du altid på siden her holde dig opdateret med, hvor der er en pop up-butik i tættest på dig. 


Besøger du en af de mange Det Gamle Apotek pop up-butikker, er det vigtigt at huske på følgende: 

  • Da det netop er pop up-butikker, kan du ikke forvente at finde alle de samme varer, som der er i vores permanente butikker
  • Personalet er sæsonansat og har derfor ikke samme dybdegående viden om vores varer, som personalet i vores permanente butikker har
  • Pop up-butikkerne er midlertidige, og afhængigt af, hvornår du køber dine varer, kan du derfor ikke altid være sikker på, at butikken er der endnu, hvis du fortryder dit køb eller du har en reklamation
  • Du kan dog ombytte eller reklamere i din nærmeste permanente butik i henhold til de gældende betingelser på området

Vi stræber efter at medbringe den julemagi og nostalgi, der startede hele eventyret for os, når vi kommer rundt i hele landet, og bestræber os på at give dig det videre til dig. 


Vi ser frem til at se dig i en af vores Det Gamle Apotek pop up-butikker i 2019.