0

Black Friday - Julepynt - Det Gamle Apotek

Tilmeld dig nyhedsbrevet og være klar til Black Friday

Black Friday hos Det Gamle Apotek

Black Friday hos Det Gamle Apotek sætter julepynten i højsædet og giver dig 20% på alle varer hele Black Friday. De 20% gælder både i butikkerne og på webshoppen for private kunder. Hvis du vil have en påmindelse og andre tilbud så tilmeld dig nyhedsbrevet fra Det Gamle Apotek.

Information omkring tilbud

Udover de 20% på alle vare, kan der være specielle tilbud på Black Friday fra Det Gamle Apotek, især julepynt vil være eftertragtet den dag, da det er lige op til december måned. En glimrende undskyldning for at købe masser af julepynt!

Både i Butikker og webshop

Der vil være rig mulighed for at få gode tilbud på Julepynt til Black Friday, da vi giver 20% på alle varer, både i butik og online. Så der er ingen undskyldning for ikke at købe julepynt.

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer fra USA og er fredag efter deres Thanksgiving, den plejer at være startskuddet for handlen på julegaver, hos os er det primært julepynten folk går efter. Siden 2013 har danske webshops især taget dagen til sig og det har vi også, siden 2015 har vi holdt det i alle vores butikker, fremover gælder det også for webshoppen.